DE WOORDFACTORIJ

OVER Leo

Wens je een professionele publieksspreker te boeken voor je event of ben je op zoek naar een serene uitvaartverzorger? De Woordfactorij beschikt over jarenlange ervaring en biedt een totaaloplossing volledig aangepast naar jouw wensen.

Graag stel ik mezelf even voor.

Sinds vele jaren engageer ik me in het verenigingsleven. Zo ben ik in mijn vrije tijd ondermeer actief bij verschillende genootschappen en bied ik, op allerlei vlakken, ondersteuning aan tal van andere initiatieven. Op die manier ontmoet ik vele mensen met heel uiteenlopende achtergronden en blijf ik een vinger aan de pols houden over wat er leeft in een gemeenschap. Mijn nauwe betrokkenheid en de aandacht die ik koester voor het menselijke aspect zijn sterke troeven die ik dan ook ten volle aanwend bij mijn presentaties. Mijn ruime ervaring zorgt er ook voor dat ik steeds de nodige flexibiliteit heb en kan inspelen op de verwachtingen van het publiek.

Leo De Clerck

,Het ontstaan van de woordfactorij

Waar passie en vakmanschap samenkomen

 

Al vele jaren verzorg ik als presentator de invulling van allerhande evenementen uit de bedrijfs-en cultuurwereld. Wat aanvankelijk begon als een éénmalige invalbeurt met knikkende knieën en de nodige zenuwen, groeide uit tot een semi-professionele hobby. Inmiddels voel ik me als een vis in het water wanneer ik op een podium sta. Die ongedwongenheid tracht ik ook over te brengen naar mijn publiek. Of het nu gaat om een kleinschalige productvoorstelling, het in goede banen leiden van een quiz-of debatavond met tientallen deelnemers of regelrechte massabijeenkomsten zoals concerten, steeds weer geef ik het beste van mezelf en slaag ik erin om de aandacht van alle toeschouwers vast te houden. Zo kan jij als organisator rekenen op een vlekkeloos verloop van het evenement en is het publiek verzekerd van een prettige beleving. 

 

Waar ik voor sta:

PERSOONLIJKE SERVICE

Elke opdracht geniet mijn onverdeelde aandacht. Gedurende het hele traject ben ik jouw aanspreekpunt en blijf ik steeds bereikbaar voor al je vragen en eventuele aanvullingen. Het is mijn missie om jouw specifieke wensen te vertalen naar een piekfijn eindresultaat. 

Begeleiding op maat

Na het eerste contact bekijk ik samen met jou alle mogelijkheden en peil ik naar je verwachtingen. Zo komen we tot een draaiboek waarin het concept en alle belangrijk details vastgelegd worden. Ik gids je doorheen het hele parcours en sta je bij met gepaste advies.

Kwaliteitsgarantie

De Woordfactorij geldt als een kwaliteitslabel waarbij het streefdoel steeds perfectie is. Ik benader elke opdracht dan ook met de nodige beroepsernst en haal pas voldoening uit mijn werk als jij tevreden bent met de uitkomst.  

 

 

CONTACT

Hoe kan ik jou helpen?
Neem vrijblijvend contact met me op.

Leo De Clerck De Woordfactorij

Leo de Clerck

E-mail: leo@dewoordfactorij.be
Tel: +32 468 13 80 53

BE 0777 896 151

Kerselarendreef 42 9170 De Klinge (BE)