DE WOORDFACTORIJ

Spreker boeken voor events

De Woordfactorij zorgt ervoor dat jouw woorden resoneren bij het publiek. Wil je een moderator of spreker boeken voor je event of productvoorstelling? Een persconferentie verzorgen? Of zoek je eerder luchtig entertainment om je publiek enthousiast warm te maken tijdens een voorstelling? Neem dan zeker contact met me op!         

Zwijgen is zilver, goed kunnen spreken is goud.

Ik weet als geen ander hoe je de aandacht van een publiek kan vasthouden van begin tot einde. Wervelend vertellen en mensen begeesteren is mijn passie. Dit talent wend ik graag aan om van jouw event of congres een schot in de roos te maken!

Waarom je bij De Woordfactorij moet zijn:

N

Begeleiding op maat

De Woordfactorij levert uitsluitend maatwerk. Bij het aannemen van een opdracht begin ik met een leeg blad. Aan de hand van jouw wensen en verwachtingen stel ik een gedetailleerd draaiboek op. 

N

Persoonlijke service

Ik begeleid je doorheen het hele proces van A tot Z en ben altijd beschikbaar voor jouw input. Alles gebeurt steeds in overleg. Het is mijn doel om in samenspraak met jou tot een éénduidig concept te komen.

N

Kwaliteitsgarantie

Door mijn jarenlange ervaring als spreker ben je verzekerd van een uitmuntend resultaat. Ik heb een aangename vertelstem en realiseer vanaf het eerste moment een echte connectie met het publiek zodat je boodschap zeker blijft hangen. 

N

Flexibiliteit

Doorheen mijn loopbaan deed ik voorstellingen met een grote diversiteit aan klanten: van bedrijven en overheidsorganisaties tot  particulieren, wat me een uitgebreide kennisbagage opleverde over een veelheid aan onderwerpen.   

Je kan mij inhuren als …

gastspreker

Ben je op zoek naar een vakkundige spreker of publieksopwarmer voor je (bedrijfs)evenement, die een verhaal op een authentieke en boeiende wijze weet over te brengen? De Woordfactorij laat je publiek een onvergetelijke avond beleven en zorgt dat de boodschap écht blijft hangen.

Moderator bij debatten

Een bekwame moderator is cruciaal om een gesprek in goede banen te leiden. Hij luistert actief mee, stelt de juiste vragen op het gepaste moment en bewaakt het onderwerp en de spreektijd van de deelnemers. De Woordfactorij helpt je graag bij het faciliteren van een aangename gesprekssfeer waarin een debat volledig tot zijn recht kan komen.

Entertainer

Laat je gasten genieten van een wervelend optreden, doorspekt met fijnzinnige observaties en gebracht met een vleugje humor. De Woordfactorij verzorgt ontspannend amusement aangepast aan het doelpubliek, ongeacht hun leeftijdscategorie, culturele achtergrond en/of eventuele lichamelijke en verstandelijke beperkingen.

spreker bij productvoorstellingen

Lanceer je een nieuw product of dienst en wil je deze introduceren op een manier die weerklank vindt bij bestaande klanten of prospecten? De Woordfactorij zorgt voor een professionele voorstellling gebracht met de nodige overtuigingskracht waardoor je verzekerd bent van een positief onthaal.

Spreker voor overheidsinstanties

Je kan mij boeken als spreker voor grote of kleine overheidsevents. Dankzij mijn brede achtergrond als gastspreker voor overheidsdiensten beschik ik over een uitgebreide expertise rond maatschappelijke en sociale thema’s zoals welzijn, politiek en socio-culturele aangelegenheden.

“Sinds jaar en dag was Leo de presentator van dienst op onze jaarlijkse Kemzeekse Dorpsfeesten. Of het nu een internationale artiest was of een beginnend groepje, steeds wist hij hen met veel enthousiasme aan te kondigen. Een plezier om mee samen te werken, vooral omdat je wist dat het altijd in orde kwam… “

Klaas Janssens, Kemzeekse Dorpsfeesten

CONTACT

Mij inhuren als spreker?
Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak of meer informatie!

Leo De Clerck De Woordfactorij

Leo De Clerck

E-mail: leo@dewoordfactorij.be
Tel: +32 468 13 80 53

BE 0777 896 151

Kerselarendreef 42 9170 De Klinge (BE)